Anul care a trecut si urarea mea

A mai trecut un an, destul de dificil pentru mine. Nu au fost neapărat evenimente negative ( cu excepția imposibilității de a merge în tara nici macar o luna, în vacanta) însă au fost stari, trăiri, gânduri care mi-au sfâșiat (fara o explicație obiectiva) sufletul adesea si psihicul. Am făcut fata cu greu presiunilor, multitudinilor de „obligații” pe care de altfel eu mi le-am creat. Am avut momente de teama cu gândul la tot ce se întâmpla în jurul nostru si la ce ar mai putea veni si de revolta interioara ca omenirea accepta tot ceea ce i se „propune”.

Am avut si mici realizări dar oricum a fost un an tern fara nimic special. Însă nu trebuie sa ma plâng: am fost sanatosi cu toții si asta ar trebui sa fie de ajuns. Apoi, sper ca am învățat mai mult, sa nu mai judec, sa fiu conștienta atunci când gândul meu se îndreaptă catre asta si sa-l opresc. Nu îmi reuseste mereu dar în mare parte da si am constatat ca aceasta „abținere” îmi aduce o stare de liniște fantastica.

A trecut… Sper ca în anul acesta sa nu mai fim cuprinși de temeri, sa se termine războiul si sa nu mai vina nicio molima asupra noastră. Sper sa-l trăim liniștiți, si lipsiți de griji. Mi-e dor de asta. Depinde mult si de fiecare dintre noi.
Pline de speranța, de credința si de bunătate sa ne fie sufletele si viețile în noul an!

Urarea mea pentru voi este ca fiecare clipa din noul an sa va fie prilej de bucurie! Sa domneasca în sufletele voastre dragostea cea îndelung răbdătoare si cugetul sa va fie izvor de înțelepciune! Sa luați decizii pe care sa nu le regretați în niciun moment! Sa aveți încredere în forțele proprii si sa fiți conștienți ca meritati fericirea! Casele sa va fie îmbelșugate si-n ele sa troneze ca o regina pacea cea mult căutata! Si nu în ultimul rând (e cel mai important) sa aveți sănătate ca sa le puteți face pe toate!

Din tot sufletul va doresc un An Nou fericit! La multi ani!

14 gânduri despre „Anul care a trecut si urarea mea”

 1. La mulți ani!
  Fără griji!? Nu cred că nu vom avea parte de ele, poate doar de intensități diferite, dar ele vor exista.
  Dar eu îți doresc să nu ai parte de nici un fel de nemulțumiri, griji, neîmpliniri, ci doar de tot ce-ți dorești!

  Apreciat de 1 persoană

 2. La Mulți Ani, Magda ! 🙂
  Să dea Dumnezeu să fie așa cum dorești a fi 🙂
  dar , după cum a început NOUL AN , miram-aș ! 😦
  Sănătate și multă inspirație în toate ce vei face ! 🙂
  Alioșa .

  Apreciază

 3. Ce urări frumoase! Mulțumesc! Cel puțin pentru firea mea anxioasă, acestea sunt foarte greu de realizat, dar toate-s posibile cu ajutorul lui Dumnezeu. Îți doresc ce ne dorești și tu nouă, urări mai frumoase nu m-aș pricepe să-ți fac. Și multă inspirație! La mulți ani! ❤

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.