Un gând de Duminica…

Uneori, când totul se face țandări, viata capata sens. Pe toti suferința îi schimba: pe unii îi duce la credința si experiența durerii îi luminează, îi face sa vada lumea din alta perspectiva, pe alții îi duce la depresie si deznădejde. Nu toti știu (sau nu vor sa stie) ca exista o Maica, care ne asculta plânsul si ne strânge la pieptul Sau indiferent de greșelile pe care le-am făcut. Ar trebuie sa ne amintim mai des de copilărie de momentele în care mama ne sufla peste rani, ne ștergea lacrimile si ne săruta blajin pe frunte chiar daca făcusem o mulțime de năzbâtii până atunci ca sa înțelegem ca nu exista alt suflet care sa ierte mai mult. Precum mama, Maica Domnului toate ni le iartă, toate ni le îngăduie si în toate ne ajuta daca o chemam în ajutor cu evlavie si credința. Eu am avut în viată, momente de disperare în care rugăciunea spusa cu lacrimi m-a salvat. Sa ne rugam așadar cu inima smerita si peste toate vom trece!

Publicitate

13 gânduri despre „Un gând de Duminica…”

 1. Emoționant text. Mulțumiri pentru el! (îți mulțumesc și pentru semnul lăsat la mine- am ales însă să retrag postarea – am vrut să știi că că am citit gândul tău -mulțumesc)

  Apreciat de 2 persoane

  1. Mulțumesc si eu! Alegerea este a ta. Sper doar ca nu te-a deranjat comentariul meu. Te înțeleg pentru ca a fost o vreme când si mie mi-a fost foarte greu din același motiv si când ma așteptam cel mai puțin, minunea s-a produs. Dar știu cât de mult doare. Numai bine!

   Apreciază

   1. Nu m-a deranjat deloc. Doar că am realizat că e o temă mult prea personală pentru a fi lăsată public, mai ales că nu vorbim de inexistența unei minuni, ci de alegerea unor contexte care au dus la starea aceasta a lucrurilor. Cum spuneam, datele problemei sunt mult prea personale…
    Bune gânduri!

    Apreciat de 1 persoană

 2. Bună dimineața, Magda ! 🙂
  Emoționantă postare ! 🙂
  Sincere felicitări ! 🙂
  Iar FRAZA din finalul postării , spune totul ! 🙂
  Din partea mea , doar gânduri curate și multă sănătate ! 🙂
  Cu stimă,
  Alioșa ! 🙂

  Apreciat de 1 persoană

 3. Intr-un moment plin de tandari, am avut un vis ciudat. O entitate luminoasa a venit spre mine
  si parca m-a cuprins de umeri. Cand m-am trezit, mi-am zis ca voi reusi sa ma descurc printre tandari, pur si simplu pentru ca nu eram singura! Si ceea ce a fost important, mi-au disparut fricile.
  Multumesc pentru gandul limpede si curat!
  Sa-ti fie frumos si liniste! ❤

  Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.