4 Aprilie

Grăbiți-va sa iubiți sufletele! Vine o zi când pleacă si nu se mai întorc. În urma lor nu rămâne altceva decât amintirea momentelor petrecute împreuna: anumite gesturi, anumite cuvinte, anumite priviri, si cam atât…Poate si ceva obiecte pe care ei le-au creat sau pe care le-au adunat. Si fiecare gol lăsat în suflet de plecarea cuiva drag rămâne gol chiar daca Dumnezeu ne trimite alte suflete pe care le putem iubi pentru ca sa ne putem scrie toata povestea.

3 gânduri despre „4 Aprilie”

 1. Un îndemn extrem de valoros, exprimat de un Suflet minunat si frumos, însa cred ca pentru majoritatea omenirii este cam târziu, în conditiile izolarii si mascarii impuse de „Antichrist” si sistemul „omului faradelegii” care prin puterea dumnezeului acestui sistem, „Mamona”, plagiaza, cenzureaza, controleaza, stampileaza si însemneaza pe toti acei ce se asociaza în dragostea de Cuvântul lui Dumnezeu.
  O seara minunata, o saptamâna binecuvântata cu liniste, bucurie, pace în Lumina Divina învesmântata draga Magda !

  Apreciat de 1 persoană

  1. Se spune ca istoria se tot repeta chiar daca întâmplările nu au loc în același context si nu au aceeași dimensiune. De multe ori, privind la tot ce trăim, am senzația ca am revenit la prigoana creștinilor din vremea Imperiului Roman. Noi trebuie sa ne păstram credința si speranța ca binele va învinge raul.
   O săptămână cu multa pace si multe bucurii sufletești îți doresc si eu!

   Apreciat de 1 persoană

 2. Da, Istoria Universala este o repetitie atemporala, pe o infinita „scara” elicoidala, pe care îngerii din cer într-un perpetuum mobile paradoxal, urca si coboara !
  Binecuvântari ceresti, eterne, perene , supreme, draga Magda !

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.